Psykoterapeut

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med?

Gennemgår du en periode i dit liv, hvor angst, depression, tankemylder, sorg, traumer, adfærdsmønstre eller lignende påvirker din hverdag negativt? Så kan et forløb hos en psykoterapeut med god sandsynlighed hjælpe dig. Mange mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv, at de står over for udfordringer, der virker uoverkommelige. Det kan være svært at finde vej ud af mørket på egen hånd, og det er her, en psykoterapeut kan træde til med professionel støtte og vejledning. Psykoterapi er ikke kun for dem, der befinder sig i akutte krisesituationer, men også for dem, der ønsker at forstå sig selv bedre og opnå en større indre balance.

Hos mig får du et psykoterapeutisk forløb, hvor vi tager udgangspunkt i dét, du står i lige nu. Vi arbejder med dine aktuelle følelser, tanker og adfærdsmønstre for at finde frem til, hvad der ligger til grund for de udfordringer, du oplever. Ved at anvende forskellige psykologiske tilgange og metoder hjælper jeg dig med at finde ind til kernen af dine problemer. Når vi sammen har identificeret roden til det, der påvirker dig negativt, kan vi begynde at arbejde målrettet med at ændre de mønstre og reaktionsmåder, der ikke længere tjener dig godt. Målet er, at du igen kan tage kontrol over dit liv og finde ro i dig selv.

 

Hvorfor vælge en psykoterapeut?

Det kan være en stor beslutning at vælge at gå i terapi, men det er også et vigtigt skridt mod at opnå en bedre livskvalitet. Som psykoterapeut er min opgave ikke kun at lytte, men også at hjælpe dig med at opdage nye perspektiver og finde frem til de løsninger, der virker bedst for dig. Jeg tager både dig og dine værdier alvorligt og arbejder altid ud fra, hvad der føles rigtigt for dig. Gennem vores samarbejde skaber vi et trygt rum, hvor du kan udtrykke dine følelser og tanker uden frygt for at blive dømt. Her bliver du lyttet til, forstået og hjulpet godt videre.

 

En psykoterapeut kan hjælpe dig med meget

Alle kan opleve at få brug for psykoterapi. Det sker både for de udsatte såvel som for de mere ressourcestærke. Sindet er komplekst, og dem, der insisterer på at komme igennem en sindskrise uden udefrakommende hjælp, får sjældent taget lige så godt hånd om problemerne som dem, der rækker ud tidligere. Det er ikke et tegn på svaghed at søge hjælp – tværtimod viser det, at du er villig til at tage ansvar for din egen trivsel og udvikling.

Som psykoterapeut kan jeg hjælpe dig med meget. Jeg kan bl.a. hjælpe dig/jer med problemstillinger som:

● Depression
● Angst
● Stress
● Tankemylder
● Somatiske temaer (når psykisk ubalance sætter sig fysisk)
● Diagnoser
● Krise og traume
● Lavt selvværd (ikke at føle sig god nok)
● Sorg
● Skilsmisse
● Familieterapi / parterapi
● Afhængigheder og pårørende

Vejen til at få det bedre hos mig er simpel: Først skal vi gennem samtaler undersøge det problem, du oplever. Når vi har opnået forståelse for hvad du står i arbejder vi sammen på at skabe en løsning, der gør dig i stand til at komme igennem dine problemer.

Jeg er din psykoterapeut i Aalborg. Jeg er din psykoterapeut i Hjørring. Ja, i hele Nordjylland er jeg din psykoterapeut.

 

Kontakt mig i dag

Hvis du tror, at jeg vil kunne hjælpe dig, så hører jeg meget gerne fra dig.

Du kan altid fange mig på tlf.: 28 43 50 80, eller via kontaktformularen her på siden. Vil du booke en tid med det samme kan du gøre det ved at klikke her.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

psykoterapeut - Tina Løvgreen - MSP 0517 - Psykoterapeut

Book tid

Book tid til en session hos mig

Sådan arbejder jeg

Som psykoterapeut fokuserer jeg altid på dig som individ og tager udgangspunkt i dine oplevelser og følelser. Vores samtaler handler om at skabe en dyb forståelse for, hvordan du ser verden, og hvordan dine tanker og følelser påvirker din hverdag. Gennem terapien hjælper jeg dig med at finde nye måder at håndtere livets udfordringer på og opbygge en større indre styrke.

I vores samtaler dykker vi ned i specifikke situationer fra din dagligdag, relationer til vigtige personer i dit liv, og de udfordringer, du står overfor. Vi undersøger, hvordan disse faktorer påvirker dit velbefindende og former dine tanker og følelser. Det er vigtigt for mig, at du føler dig set, hørt og forstået. Psykoterapi er en proces, hvor vi arbejder sammen om at skabe forandring, og jeg møder dig med empati og uden at dømme.

Jeg er opmærksom på, at det kan være sårbart at åbne op og tale om dine udfordringer. Derfor er det min opgave at skabe et trygt og respektfuldt rum, hvor du kan være ærlig og udtrykke dine følelser. I dette trygge miljø kan vi sammen identificere de ressourcer, du allerede har, og bruge dem som fundament til at tackle de områder, der føles mere udfordrende.

Min tilgang er anerkendende og ressourcefokuseret, hvilket betyder, at vi sammen vil finde de elementer i dit liv, der fungerer godt, og bruge dem til at styrke de områder, hvor der er behov for udvikling. Målet er at skabe en balanceret og bæredygtig udvikling, der giver dig de bedste forudsætninger for at opnå varig forandring og indre ro.

Nogle af de temaer vi kan arbejde med er:  

● Depression
● Angst
● Stress
● Tankemylder
● Somatiske temaer (når psykisk ubalance sætter sig fysisk)
● Diagnoser
● Krise og traume
● Lavt selvværd (ikke at føle sig god nok)
● Sorg
● Skilsmisse
● Familieterapi / parterapi
● Afhængigheder og pårørende

 

Tryghed ved terapeuten:

At skabe trygge rammer hos en psykoterapeut er afgørende for, at terapien kan være effektiv og gavnlig for alle klienter. Når du træder ind i terapilokalet, er det vigtigt, at du føler dig set, hørt og respekteret. Som terapeut arbejder jeg målrettet på at skabe et miljø, hvor du kan føle dig tryg nok til at dele dine tanker og følelser uden frygt for at blive dømt. Dette opnås gennem en empatisk og nærværende tilgang, hvor din unikke oplevelse og dine behov er i centrum.

Jeg prioriterer at skabe et rum, hvor der er plads til sårbarhed, og hvor du kan føle dig fuldstændig accepteret. Dette inkluderer en forståelse af, at alle mennesker er forskellige, og derfor tilpasses terapien til dig som individ. Jeg arbejder med at etablere en tillidsfuld relation, hvor åbenhed og fortrolighed er nøgleelementer. Gennem kommunikation og en rolig atmosfære sikrer jeg, at du føler dig sikker nok til at udforske de problemer, du står overfor.

 

Ofte stillede spørgsmål

Kan psykoterapi hjælpe dig?

Gennem samtaler med en psykoterapeut kan du få indsigt i dine tanker, følelser og adfærdsmønstre. Terapi kan hjælpe med at tackle udfordringer, samt støtte dig i at opnå større indre balance og livskvalitet. Terapi er en proces, hvor du får redskaber til at håndtere problemer og skabe positive forandringer i dit liv.

Når du vælger den rigtige terapeut, er det vigtigt at finde en, du føler dig tryg ved og har tillid til. Start med at undersøge terapeutens uddannelse, erfaring og specialisering. Kemien mellem dig og terapeuten er afgørende, så det er vigtigt at vælge en, du føler dig godt tilpas med under samtalerne.

Dette sker ved at snakke med terapeuten inden timerne igangsættes, og herved sikrer at der er god kemi mellem dig og din terapeut.

Priserne for psykoterapi varierer afhængigt af typen og varigheden af sessionen. For individuel terapi koster en time (60 minutter) 1.000 kr., mens en længere session på 90 minutter koster 1.200 kr. Hvis du søger familieterapi, er prisen 1.200 kr. for en times session og 1.500 kr. for en session på 90 minutter.

Disse priser giver dig adgang til professionel støtte, tilpasset dine specifikke behov og udfordringer.