Case: Dennis 34 år

Da jeg kom i kontakt med Tina, stod jeg midt i en svær depression, og mit livs største krise. Jeg var voldsomt plaget af selvmordstanker, og der var INTET der kunne give mig glæde. Livet føltes uoverskueligt.

Ud over depressionen, har jeg et 15 år langt misbrug af alkohol og euforiserende stoffer, inklusiv en døgnbehandling med i bagagen, samt et 4 årigt misbrug af steroider. Læger, psykologer og sygeplejersker var alle uafhængigt af hinanden overbevist om at jeg stod i så vanskelig en situation, at indlæggelse på psykiatrisk afdeling, samt medicin var den eneste måde hvorpå jeg ville kunne få det bedre.

Jeg havde en mavefornemmelse der sagde mig noget andet, og efter første samtale hos Tina, var jeg ikke et sekund i tvivl –

Tina er personen der vil kunne hjælpe mig til et bedre liv, og ikke mindst, til at være den person jeg inderst inde ved jeg er. For mig er Tina et helt unikt menneske der rummer så meget kærlighed, respekt og forståelse.

Jeg følte mig lynhurtigt 100% tryg ved Tina, og det gør at man tør åbne op, og snakke om de svære men også nødvendige ting. Tina har hjulpet mig med:

At finde mig selv, og indse at jeg er god nok lige præcis som jeg er
At lytte til mig selv og min krop, samt at være i stand til at vise følelser og at være i disse følelser
At være i relation med andre mennesker, uden at føle trang til at skal være påvirket, fordi jeg hviler meget mere i mig selv nu.
At få stoppet misbrug af sterioder
At træffe beslutninger ud fra hvad der er godt for mig, og ikke hvad jeg tror andre mennesker forventer
Skære relationer fra som ikke er gode for mig, og oveni det er der kommet nye relationer til, som er der, fordi de godt kan lide mig og den person jeg er.

De her 3 måneder med Tina har været det ultimativt bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Der er stadig et stykke vej for mig, men den udvikling jeg har gennemgået på 3 måneder er mere end jeg har turdet håbe på. Jeg føler mig ret overbevist om, at hvis ikke jeg havde haft Tina (og min hund) så var jeg her ikke i dag. Og hvis jeg var, tør jeg slet ikke tænke på i hvilken forfatning.

Tina, tak for livet og tak for dig

Book tid

Book tid til en session hos mig