Case: Marietta 60 år

Jeg tog kontakt til Tina, fordi jeg syntes, jeg havde en periode, hvor jeg ikke kunne ”se” så godt, jeg gik og følte mig trist, og kunne ikke finde ud af hvorfor.

Mit første møde med Tina var rigtig behageligt, først med en lille ”kom tilstede” meditation, jeg mediterer selv hver dag, så det var dejlig kendt. Derefter bad hun mig arbejde med lukkede øjne – pyh – frataget den sans, jeg bruger allermest var rimelig angstprovokerende, og sikke en rejse, jeg kom ud på.

At arbejde med lukkede øjne, har gjort, at jeg har fået en adgang til min kropshukommelse, som jeg aldrig har haft før. Jeg har været ”tvunget” til at mærke efter og huske, hvad min krop har husket.

Det har været en vild rejse, med anfald af stor angst, stor glæde, stor sorg, tilgivelse, og opgør med nogle af mine egne begrænsende overbevisninger, et goddag til mig som mig, og en begyndende rodfæstet følelse af, at jeg kan anerkende at jeg føler det jeg gør.

Jeg kan vel kort sige, jeg finder hjem i mig selv, og tager mine beslutninger herfra, og ikke ud fra, hvad jeg pejler på de andre mon gerne vil have jeg gør. Mit liv er blevet noget nemmere med den indsigt og erkendelse, de fleste gange tager jeg mine beslutninger stille og roligt, og med rod i, hvad jeg kan mærke er rigtigt for mig, og det behøver jeg faktisk ikke at sætte ord på mere, eller begrunde, det er nok, jeg kan mærke hvad der er rigtigt og ikke rigtigt for mig.

Jeg øver stadig

Hver eneste seance med Tina har været stor for mig, og jeg er gået hjem med nye indsigter, som har fået mig til at tænke nyt om mig selv og min sociale relationer.

Tina har med sine spørgsmål, guidet mig ind i min kropshukommelse og fået mig til at mærke, og sætte ord på de følelser og oplevelser, jeg har lagret derinde. Tina har gennem sine spørgsmål tilbudt mig at tænke nye tanker om eks hvad jeg har tænkt om mig selv og mine sociale relationer.

Jeg føler en større legalitet over de tanker og opfattelser jeg har om mig selv, og når jeg kommer til at tænke mere anerkende om mig selv, oplever jeg og mine nærmeste også at det bliver nemmere at være sammen

Eks. er nærheden til mine drenge blevet mere klar og mindre kompliceret, min bekendtskabskreds er udramatisk svundet ind, fra at være uoverskuelig mange, til relationer der indeholder værdi for begge parter.

Mine rejser med Tina som guide er VILDE, det er som at opdage nyt land i kendte områder, og jeg føler mig fuldstændig tryg ved Tina og hendes måde at arbejde på.

Book tid

Book tid til en session hos mig