Case: Sarah 28 år

Jeg havde gået med tankerne længe – jeg havde brug for hjælp – jeg kunne ikke klare det selv. Hele mit liv har jeg prøvet selv, men det lykkedes ikke.

Jeg havde det så dårligt før jeg kom til dig. Jeg var usikker på mig selv, jeg følte mig som en dårlig mor og et dårligt menneske. Jeg havde ingen ro og ingen tro på at tingene nok skulle gå. Jeg sad fast i min barndom, der har været hård, men det skal jeg lige love for at du fik ændret.

Du gør tingene på din helt egen måde, og det priser jeg mig lykkelig over!

Du rammer mig hver gang. Du har fået mig til at se klart og du har hjulpet mig til at hjælpe mig selv.

I det halve år jeg snart har gået hos dig, har jeg rykket mig så meget. Jeg troede aldrig det kunne ske, men du fik det til at ske. VI fik det til at ske. Du er min engel.

Dine ord, dine redskaber og din stemme sidder altid lige hos mig. Som en engel på min skulder. Jeg er evigt taknemmelig for tiden med dig.

Du er noget helt specielt for mig, og jeg er så taknemmelig for at du kom ind i mit liv! Takket være dig, har jeg opdaget mig selv, og lært at jeg er stærkere end jeg selv troede. Tak fordi du er dig, tak fordi du gør tingene på din helt egen særlige måde, tak for alt du har lært mig og vist mig.

At skrive til dig er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Book tid

Book tid til en session hos mig